Yepp…Ängelholm it was!

Äventyrsresan gick till Ängelholm och Vintage by nina. Först besökte vi Trädgårdsbutiken på Hedentorps plantskola…sen åt vi mat på Bohemian Hapserie inne på Storgatan. Sen strosade vi lite på stan innan vi gick tillbaka och tog en fika ute i deras Café i Vita Räck parken. Sen avslutade vi med ännu ett besök i trädgårdsbutiken på plantskolan.

Det är det som är så himla gott att åka med en vän som är lika galen i denna stil som jag är, istället för att åka med man och barn som suckar och trampar och hellre hade velat göra något annat. Nu kunde vi ta oss all tid i världen att bara njuta av allt gott och vackert 🙂
Idag får ni se en plåtform och ett florakort jag köpte i trädgårdsbutiken. Vad jag köpte mer visar jag en annan dag 😉
En annan dag visar jag fler bilder på andra grejer jag köpte 😉