Vitt och ljusaste rosa

Hej hej!
Jag är så glad att jag idag, hos Gräddelin, fick tag i en stor fin VIT lavendel. Den är i knopp än men jag ser fram emot att se den blomma såsmåningom. Och inte nog med det, de allra ljuvligaste Danska pelarogoniorna fick också följa med hem. De är ljust ljust rosa, nästan vita och helt bedårande.

Planterade pelargoniorna i ett par av mina handdrejade krukor från Skansens krukmakeri.


Jättevackra, fast jag föredrar gamla krukor med avlagringar och patina. Är ständigt på jakt efter sådana. Läste en insändare i en inredningstidning nyligen där en dam tyckte det var bara för mycket att de visade att man kunde köpa sådana krukor. Hon kunde inte föreställa sig att det fanns en marknad för sådana, men joodå! Här är jag, vift vift! Jag köper gladeligen sådana krukor 🙂 men så betraktas man väl av många som lite tokig också!


Sköt om er i sommarvärmen!