Vintage by nina

Hej på er!

Det var ju många av er som gissade att jag var i Hjo när Marie öppnade sin butik…och det var jag! Men jag ligger lite efter med händelserapporteringarna 😉 så vad jag köpte där kommer jag att visa om ett tag. Idag fortsätter jag istället att visa vad jag mer fick tag i hos Nina i Ängelholm.
En urläcker stor trumma fick följa med hem. Hade sneglat på denna läääänge och som tur var fanns den kvar när jag kunde köpa den 🙂 ….den pryder nu sin plats i sonens rum.
Den runda asken överst har jag köpt på Atmosphere i Göteborg, väskan är ett loppisfynd och den gamla ”vevmaskinen” i trä är också från en loppis.
Hos Vintage by nina hittade jag den fina korgen med handtag och lock. Har länge velat ha en sådan och nu hittade jag en 🙂
Den lilla rara unicaboxen hittade jag på en loppis i helgen. Det börjar bli ett gäng nu….jag vet inte vad det är med unicaboxar men I like! :)))
Handduksbunten har jag ärvt efter min mormor.
Idag är min sista semesterdag. Nu väntar fyra veckor tjänstledigt från mitt jobb som anställd. Under de fyra veckorna ska jag jobba heltid med mitt företag. Det ska bli spännande att prova på det, men jag måste medge att jag saknar mina goa arbetskamrater. Ska bli gott att träffa dem igen sen när det blir dax för det 🙂