Vem avslutar dina projekt?

Här har veckan gått i kräksjukans tecken…ingen i familjen kom undan och till skillnad från spyhinken har kameran fått vila. Därför visar jag istället några inspirerande bilder från Sköna hem idag.

Hemmet är Designern Rupert Landendigners och jag tycker det är så vackert med rymden, ljuset och naturfärgerna… löööve!

Foto: Christian Burmester
Vill du se mer klicka HÄR
Så här en lördagkväll när melodifestivalen rullar på tv hade jag egentligen tänkt att ta penseln och måla vidare inne i sonens rum…men som ni ser sitter jag här istället 🙂
Märkligt att det ska vara så lätt att dra igång projekt…och lika svårt att avsluta dem.
I slutet av månaden fyller han fem år och jag hade som målsättning när jag drog igång projektet att det skulle vara klart innan dess. Trodde jag tog i med god marginal men nu börjar det bli knappt om tid.
Jag har kommit på mig själv med att stå där inne och skrapa lister och fundera över vart pedantiska Carina tog vägen? Hon som skrapade trärent varenda millimeter! Här skrapas numera endast löst sittande färg (VÄLDIGT löst sittande)…allt annat får sitta kvar 🙂

Hur har ni det med uthålligheten? Är ni bra på att avsluta projekt ni dragit igång?