Utlottning!

Nuuu! Mina vänner är jag på banan igen. Har suttit vid datorn nästan hela tiden i fyra dar (inte lätt när man är en datoranalfabet) och har haft åtskilliga kontakter med supporten för att försöka återställa datorn utan att allt gick förlorat men det gick inte. Fick köra nån destruktiv omstart eller vad det hette. Så när datorn var fixad fick jag lägga in program och sånt på nytt och det jag har kvar att göra nu är att kalibrera skärmen men det örk ja int ida!

Nu till roligare saker än teknikstrul . . . he, he! *gnuggar händerna*

Jag vill FIRA att ni gulliga bloggbesökare kommer hit, läser, kommenterar och återkommer. Inte hade jag trott när jag startade bloggen för ett par månader sedan att jag skulle få så mycket som 1000 besök på så kort tid. Helt fantastiskt! Och utan kontakten med ER vore bloggandet ingenting. Det är så roligt att lära känna er!

Denna vecka öppnade två nya inredningsbutiker i en stad nära mig och i en av dem köpte jag en superfin liten lykta som jag tänker lotta ut.


Storleken på lyktan är, Höjd med handtaget uppfällt 27 cm. Bredd 18 cm, djup 10 cm.

För att vara med i utlottningen gör du så här,

Vill du ha 1 lott lägger du in en kommentar i detta inlägg.

Vill du ha 3 lotter lägger du in en kommentar i detta inlägg och länkar till denna utlottning i din blogg. Använd bilden av lyktan.

Även du som inte har en blogg kan vara med i utlottningen. Skriv ditt namn i kommentaren och håll utkik efter dragningen om det var du som vann.

Vinnaren drar jag den 22/6.

Lycka till och Kram på er!