Under ytan…

Badrumsrenoveringen är nästan klar…jag ska rita och beställa en pelare till badkarsblandaren plus att kaminen ska installeras så är det klart.
Ja, å så en av dörrarna, den som vår goda vän L hjälpt oss att skrapa färg på, skulle behöva riktas…och så saknar låset nyckel.


Dörren leder in till det lilla ”maskinrummet” som vi byggt i badrummet. Där inne huserar bla varmvattenberedare, hydropress och tvättmaskin. Vi köpte en gammal dörr som mått- och utseendemässigt är väldigt lik de övriga dörrar vi har i huset.
Den kom utan lås, men vi hade flera gamla kammarlås liggande här hemma och som tur var passade ett av dem perfekt. Ett litet krux bara…av alla gamla smidda nycklar vi har passar inte en enda i detta lås.

Vi upptäckte också att dörren slagit sig och nu tycker M att jag ska gå en kurs i dörrenovering så jag lär mig att rikta gamla dörrblad…hm. Den kan väl han gå, jag kan komma på ett antal andra kurser jag hellre skulle vilja gå 😉

Den har en hel del färgrester kvar som ni ser men den ska få vara så tillsvidare. Kanske nån gång att jag målar den men inte som det känns just nu. Tycker den tillför mycket charm och patina.

Snart, en dag när tiden och ljuset finns ska jag fota heeela badrummet iiii…det är så fiiiiint!

Kram på er!