Tisdagstema och Vårt hem i Sköna Hem!

Tisdag, och Fabrikens tema är ”Bästa loppisfyndet”. Hur väljer man ut bästa loppisfyndet? Särskilt när man är ett loppisfreak och har lagt ett antal fynd under sina vingar. ….och var går gränsen mellan ett loppisfynd och ett antikbutiksköp? Många butiker är ju både antik- och loppisbutiker.
Jag kan helt enkelt inte välja ut det bästaste så jag visar ett fynd som jag är väldigt nöjd med.
En cigarrlåda som jag köpt på loppis i Danmark för 25 kr.
Den pryder sin plats i min pysselhylla samtidigt som den är bra förvaring för pysselsaker.
De skånska senapskulorna som ligger brevid är riktiga favoriter också.
Sen vill jag berätta för er att idag kommer nya numret av Sköna Hem ut och där är vårt hem med!
De rara tjejerna Johanna Flyckt och Mari Eriksson var här för ganska exakt ett år sedan och gjorde reportaget. Det var så roligt att ha dem här och vi hade en mysig dag tillsammans som i alla fall jag aldrig kommer att glömma.
Det enda som är lite tråkigt är att Sköna Hem missat att skriva ut att det är Johanna och Mari som gjort reportaget, men de ska skriva en rättelse i nästa nummer.
Klicka HÄR för att se vad de andra fabrikörerna har gjort för fina loppisfynd.