Tillbaka från Blåkulla

Så är påsken till ända och jag kan bara konstatera att det varit en helt underbar påsk.
Fem dagar ledigt med sol och värme. En hel del har blivit gjort här hemma också. Trädgården är vårstädad, en gran fälld, påskbrasan eldad mm.


Kisse tyckte dock att det var lugnast att ligga kvar inne.


När vi så skulle ta traktorn med lastbrygga på bort till en hage och hämta hem stolparna där hittade vi inte järnstängerna som ska sitta på bryggan för att man ska kunna lasta mer på höjden. Jag gick upp på magasinet för att se om jag kunde hitta något annat vi kunde använda istället och helt plötsligt föll ögonen på lite andra bra och ha grejer som jag fick sån lust att fixa i ordning. Visar en förebild, det är en svarvad trämojäng som jag inte vet vad den har varit till och en hög med skåpvred. Vi behöver två skåpvred i mässing till ett köksskåp och jag hade planerat att köpa sådana under sommaren men två av dessa ser ut att vara av mässing (skymtar under den flagnade förnicklingen). Så nu ska bara förnicklingen bort innan vi kan använda dem. Trämojängen ska jag måla och shabba till nån dag tror jag.