Tankar om…

Det är något speciellt med katter…de är mjuka, smidiga, sällskapliga, trivsamma, ofta duktiga på att hålla efter möss, och inte minst, de har en alldeles särskild förmåga att njuta och slappna av.
När jag var liten var jag säker på att jag hade varit katt i ett tidigare liv. Har alltid känt att jag haft en särskild koppling till katter på något oförklarligt sätt, men nu vet jag inte om det där med tidigare liv å sånt, men vad jag vet är att ibland när jag känner mig lite stressad eller uppjagad över något så önskar jag att jag kunde ta fram kattsidan i mig och bara ta livet lite mer som en katt 🙂 De är ju mästare på att njuta, och som jag ser det så borde vi lära mer av dem.
Blev uppringd med en förfrågan för några dagar sedan och det var med skräckblandad förtjusning jag tackade ja. Det är ju roligt att bli tillfrågad men nervöst när det är något man aldrig gjort tidigare. Jag berättar mer när det närmar sig 😉