Största inspirationskällan

Hej raringar!
Här är hela huvudet överfullt av snor och jag försöker bara ta det lugnt och göra minsta möjliga. Sonen är också hemma och är krasslig så vi försöker pyssla om varandra så gott det går. Han är så rar när han säger…Mamma jag ska bädda ner dig!…så kommer han med famnen full av kuddar och filtar. Älskade lilla barn!
Som en stor tröst damp det igår ner ett paket med det ljuvligaste av innehåll från den ljuvligaste av människor. Jag hade beställt två kors av den fantastiskt duktiga fil-de-fer-konstnärinnan Anna Fleberg.
Anna är min största inspirationskälla när jag själv skapar i papper, tyg och fil-de-fer.
På hennes hemsida kan man njuta av många ljuvliga bilder och nu äntligen kan jag njuta av hennes skapelser här hemma, varje dag!

Det stora korset fann sin plats bland notblad, religiösa skrifter och lavendelstrutar.

Det lilla korset har just funnit sin plats också men där var ljuset så svagt nu på morgonen så jag får fota det till kvällen när ljuset är på den sidan av huset.
Med i paketet fanns också detta helt ljuvliga hjärta! Det fann sin plats direkt på nyckeln till ett skåp vi har i badrummet. Åh…I löööve it!

Badrummet artar sig sakta men säkert även om det blir renoveringsuppehåll som nu då när jag är krasslig. Men snart kan ni vänta er ett inlägg som visar förvandlingen av detta skåp i badrummet.

Ha det gott och mys så mycket ni kan med varm dryck och tända ljus!
Kraaaam!