Sovrummet

Jag har visat några bilder från sovrummet tidigare men inte så mycket helhetsbilder….men det blir det idag.
Tapeten är inte supergammal men den har ändå ganska många år på nacken och passar fint i vårt sovrum så den får sitta kvar trots revor och trasigheter.
Plastmattan ska bort på sikt…men prioriteringarna ligger på annat så den är helt ok att leva med några år till :).
Sänggaveln är en gammal soffa jag ropade in superbilligt på auktion. Men så var den också så rutten att det bara var överdelen på bakstycket som gick att spara. Den var då mörkbrun drickamålad…jag målade om den i samma ådringsmålning men i ljusare färg. Är inte nöjd med den och vill gärna måla om den.

Mormors gamla skåp får fortsätta vara som det är och jag är väldigt nöjd med det, men kanske kanske får det flytta till en annan plats såsmåningom för jag har planer i ett annat rum som gör att jag måste ändra om lite även i sovrummet.
Ikea-byrån är himla praktisk men jag gillar inte den döda ytan. Men den får bli kvar för att den passar så bra storleksmässigt både in i rummet och till våra kläder.
Här ser ni från sovrummet in i köket och sen vidare in i sonens rum.
Ja, det var vårt sovrum det som det ser ut i dagsläget. Lite jag vill ändra på som sagt men helt ok som det är…så ändringarna får vänta.
Jag har haft jättemycket datorkrångel de senaste dagarna och vi ses igen när dator- och internetgudarna är på min sida 🙂 ….hoppas det inte dröjer för länge!