Sonens rum

Här bloggas det enligt ketchupmodellen *s*…först kommer inget, sen inget…å sen allt på en gång! Tredje dagen i rad som jag gör nya inlägg nu men som ni märkt kommer det också rätt långa perioder då jag inte hinner göra något inlägg alls. Men jag tror de flesta av er känner igen sig, eller? Ibland har man helt enkelt annat som måste prioriteras 🙂
Vet ni…jag är SÅ himla tacksam och glad för all stöttning ni ger mig! Era rara och peppande ord värmer mitt hjärta och får mig att faktiskt tro på mig själv trots att jag har mina svackor när jag kritiskt granskar allt jag gör och bara hittar fel. TACK för att ni finns!
Det är ju ett litet tag sedan nu som sonens rum blev färdigrenoverat, men jag har varit jättedålig på att få tummen ur och visa bilder därifrån, hyllan har ni sett, och idag kommer det ett gäng till.

Ovan:
Korgstolen är köpt på loppis. Bordet är min mormors och morfars gamla som jag målat och kapat benen på. Mattan är från IKEA.
Nedan:
Den gamla vackra korgen köpte jag häromdagen hos Ingrid på Atmosphere…och utifall någon av er skulle få ett stort habegär efter exakt en sådan så har Ingrid en likadan som är storleken större än denna!
Mamma Mu är en present från sonens mormor och Kråkan har jag fyndat på loppis.

Hopprepet och torkställningen har jag köpt på loppis, skåpet köptes avlutat i en antikbutik och sen har jag målat det grått med linoljefärg. Skolplanscherna är också gamla.

Den fina gamla lampan har jag köpt av Anette som har bloggen Lantlif, har två likadana…de är gamla och har suttit i en gammal fabrik i Kalix. Mandolinen har M haft när han var liten, och en av nummerplåtarna har L´s farmor haft på sin bil…de övriga plåtarna i rummet har jag hittat på loppis och det har jag gjort med den gamla trähängaren också. Har bara målat den i samma grå linoljefärg som skåpet.

Den rejäla gamla trälådan har jag skruvat hjul på så den är lätt att flytta när det ska städas. Den loppisfyndade bondgården passar perfekt som lock på lådan.
Som ni märker var det inte mycket som var nytt här inte. Jag tycker det känns så bra att kunna inreda ett hem och även ett barnrum och få det fint med återanvända ting. Det blir tillräckligt mycket med leksaker som är nyproducerat ändå, även om jag försöker både köpa och sälja även leksaker på loppis för att spara miljön litegrann.
Tack än en gång för alla era rara ord!
KRAM