Sommarens stora utmaning…och ett tips till er!

Idag regnar det och jag passar på att visa er vad jag pysslar med soliga dagar 🙂
Uppbyggnaden av vedboden som blåste ner under en storm i höstas.
För en vecka sen ungefär kom en kranbil hit och med hjälp av några vänner kom taket på plats på den återuppbyggda stommen. Jag var så nervös innan, men det gick jättebra!
Vill du se hur det såg ut i höstas när den var under uppbyggnad första gången och efter raset så kan du titta HÄR och HÄR.
När så taket var förankrat i stommen började jobbet med att sätta panel på väggarna. Här har det just påbörjats men sen bilderna togs har ännu fler panelbrädor kommit på plats….och nu måste jag iväg och köpa fler innan jag kan fortsätta 🙂
Sen tänkte tipsa er om att Annika som har butik Gräddelin i Trollhättan planerar en höstinspirationsdag med loppis/brocante i anslutning till sin butik lördagen den 17:e September. Vid butiken finns en mysig bakgård där man kan sitta och fika och bakom butiken finns en gammal stenlagd gata i ett gammalt vackert hamnmagasin där det kommer att bli en mysig loppis/brocante och DU kan vara med. Gå in på Gräddelins sida och läs hur du gör för att anmäla dig om du vill vara med.
Jag har redan fått ihop en rejäl hög med fina saker som inte får plats här hemma och som jag tänker ta med mig dit 🙂
Hoppas vi ses där!