Sommarens projekt

Minns ni vedboden? Den som byggdes upp till hälften för två år sedan men sen blåste omkull i en höststorm.
Förra våren började jag att reparera det som gick att rädda och att med goda vänners hjälp bygga upp den på nytt.
Den hann dock inte bli klar förra sommaren så det är lite ”småfix” kvar till denna sommar.
Hoppas att vädret blir bättre sen när jag börjar min semester så jag kan göra klart det sista.
Det som är kvar att göra är läkta om halva taket, få upp tegelpannorna på den takhalvan, lägga nockpannor och ordna vindskivor, vattbrädor och takfotsbräda. Sen ska hängränna upp och ett fönster renoveras och sättas in på norrgaveln….å så lite mer färg :), har bara målat halva framsidan ännu.
Men vet ni, jag tror den kommer bli jättefin när den är klar….förhoppningsvis innan denna sommar är slut :)))