Solens sista

Å vad jag njuter av det härliga sommarvädret vi äntligen fått! När det är varmt i vinden och man kan sitta ute och äta sent på kvällen utan att frysa.
Något som jag inte tänkte på innan vi byggde om ett av husets rum till badrum var att just det rummet har sol in genom ena fönstret på morgonen och sol genom det andra fönstret på kvällen. En glad överraskning kan man säga för det är ju på morgonen och på kvällen som man vistas i badrummet, och vad kan vara härligare än att ta sig ett bad till kvällssolens sista strålar?

Ni får ursäkta den dåliga bildkvaliteten. Jag iddes inte rota fram stativet för en bild, men ville ändå dela med mig till er av det vackra kvällsljuset in i badrummet.
Ljuskronan är en gammal fransk som jag köpt hos vintagebynina.com….just LOVE it!!!
Ha nu en fortsatt fin helg och njut av sol och värme!