Snow, snow, snow

Hej! Hur har ni det i snökaoset?
Här vräker snön ner fortfarande. Otroligt nog har vi strömmen kvar och det är man ju tacksam för.
Det ligger hur mycket snö som helst på gårdsplanen och det behöver plogas bort om vi ska kunna ta oss ut med bilen i morgon. M har så ont i ryggen att han knappt kan röra sig alls och det betyder att det är dax för mig att lära mig ploga. Jag har kört traktorn nån gång sommartid för flera år sedan så detta blir verkligen en utmaning. Men jag älskar ju både snö och utmaningar så det blir nog bra 🙂

Snön lägger sig som ett täcke upp mot fönstren…här i vardagsrummet.

Svårt att på en bild få en uppfattning om hur djup snön är men snön går till rumpan på mig så den är i alla fall en meter djup. Sonen som är drygt en meter lång kan bara gå i de skottade gångarna. Han försvinner i snön annars.

Badrumsfönstret.
Nä, det är dax att pälsa på sig termobyxor mm och skotta sig fram till traktorn 🙂
Kram på er goingar, så hör jag av mig sen med hur det gick!