Skåneresan med tillsyn av arvet.

Visst är det väl fortfarande kväll fast kl är efter 23…hm. Kan jag kanske skylla detta på att sonen lekt skumtomte i badkaret i flera timmar? ;))
Skåneresans första stopp var hos Vintage by Nina vs. Bohemian Hapserie i Ängelholm. Man blir ju alltid helt sjuk varje gång man kliver innanför dörren där och denna gång var det värre än vanligt. Jag var där för att hämta en hylla jag köpte i vintras och denna gång fick jag nöja mig med den men åhhh….jag ville haft med mig fågelburar, provdockor, kängor, bruddiadem å allt möjligt annat vackert.
Sonen som var med hade tålmodigt suttit stilla och snällt i bilen de tre timmarna det tog att köra dit och när jag sa att nu är det dax att åka vidare protesterade han och med sin allra mest bedjande röst bad han att vi skulle ta en promenad i den fina parken vid ån strax intill Hapseriet. Mmmja, okej då…men bara en liiiiten promenad då gick jag motvilligt med på.
I parken var jag och sonen de enda som var påklädda…och alla de övriga som låg där platt på gräsmattan endast iförda minimala bikinis stirrade när vi gick förbi som om jag haft tre näsor eller nåt. Själv stirrade jag plötsligt på mitt väntande arv! Han låg på knä högre upp i parken med kalsonglinningen blottad…Snygg-Tore! (Nina har lovat mig att jag ska få ärva honom när hon tröttnar ;)). Jag fick sån lust att smyga fram och gömma mig alldeles intill den höga stenmur som skiljde oss åt och ropa ”Tore…Toooore!.Yooohooo!” Men jag ville inte dra ännu fler blickar till mig än vad mina tre näsor redan gjort.
Hyllan fick preciiiis plats i bilen och vi åkte vidare söderut till Harlösa. Min goa vän Gua hade dagen innan slagit upp portarna till sin helt ljuvliga butik Mor Ágústas. Det var så roligt att träffa Gua och hennes familj igen….och vilken butik sen! Himmel så vackert! Kolla här själva på bilderna jag lånat från Guas blogg.
Foto: Gua
 Foto: Gua
 Foto: Gua
 Foto: Gua
Foto: Gua
Ni ser ju själva hur vackert det är! I stort sett allt är ju till salu men det kändes lite som att man inte vågade fråga om man fick köpa något…det var som att vara hemma hos någon…men gissa om jag hade tur. Har sett på Guas blogg många gånger en vacker soffa och fotölj som jag bara älskar. Nu stod fotöljen i butiken och jag fick köpa den (och den gick preciiis att knö in i bilen brevid hyllan) så nu kan jag sitta här hemma och mysa i en fotölj som omfamnar mig och påminner mig om Guas goa kramar som är lika varma och innerliga som de Isländska källorna.
Här ser ni hyllan och fotöljen i skogskanten hemma strax innan jag bar in dem i huset. Västen och de gamla mameluckerna har jag haft sen urminnes tider och jag ska ha dem på mig den dag jag ärver Snygg-Tore 😉