Sista chansen i utlottningen

Hej på er!

Idag är sista chansen att vara med i utlottningen. Till 24.00 har ni på er så det är inte lång stund kvar ;). Vill du vara med klickar du HÄR och lämnar en kommenter under det inlägget så är du med.
Ska försöka hinna dra och presentera vinnaren imorgon.
Idag har jag ägnat en stor del av dagen åt reasearch inför eventuella kommande reportage samt letat efter ett klädskåp till mitt sovrum. Skulle behöva ha tag på ett inom någon vecka så jag letar med ljus och lykta överallt. Har ni något tips kanske?
Skåpet jag letar efter ska vara ett äldre träskåp, helst med två dörrar, mått ca 2 m högt (har bara 2,25 i takhöjd), bredd ca 1 meter (max 120 cm), djup ca 50 cm ( så man får plats att hänga galgar med kläder på en klädstång).
Det har blivit lite loppisbesök i sommar och dagens bilder visar några fynd jag gjorde på olika loppisar samma dag som jag var i Hjo och besökte Marie och hennes nyöppnade butik.
Särskilt glad blev jag för det gamla svarta hålslaget. Ett sånt har jag letat efter länge och nu äntligen fanns det där 🙂 Det är det som är så himla kul med loppisar, man vet aldrig när man springer på den där grejen man söker efter.