Så vackert att jag skulle kunna flytta rätt in…. & LOPPIS!

Hej på er!
Vilket underbart väder vi haft idag! Överallt har man sett folk gå i linne och shorts och i trädgårdarna har det grillats så röken legat tät 🙂
Som grädde på moset har också Lantliv Sommarhem 1/2011 just kommit ut. Där i har Anna och jag med ett reportage från Annas och Stefans helt ljuvliga hem vid Mullsjön utanför Hjo. Jag minns att jag ville inte åka därifrån när vi var klara…jag är helt förälskad i deras vackra hus :)))
Titta bara på de vackert slitna golven….jag får ståpäls!
Titta in på Annas blogg här!
LOPPIS
Jag har fått frågan om jag kör en repris på förra årets loppis här hemma i år och tyvärr är svaret nej, MEN…jag kommer packa bilen full och bege mig till Maries loppis i HJO den 7:e maj, så alla ni som är minsta lilla loppissugna missa INTE detta tillfälle! Vi är ett gäng på minst 6 tjejer plus en butik från Danmark som kommer fullastade med läckerheter, så det kommer finnas jättemycket fint att fynda!
Boka in 7:e maj och bege er till Hjo! Läs mer på Maries blogg, Vita Ranunkler.