Reportage i Gods & Gårdar 10/2011

Hej på er!

Ser ni mig?….bakom alla högar av tvätt och disk och allt annat som inte ligger på sin plats här i huset! Nä kunde just tro det…för här gror hemmet igen medan jag på fritiden försöker få tid för sånt som måste göras. Som att köra in veden tex. Vedboden är inte riktigt klar, men nästan, och den får stå som den gör nu tills veden är inne, sen får resten på vedboden göras klart.
Hälften av veden är inne men jag är så trött. Trött i kroppen, trött på att inte hinna med.
Men nu när jag väntar på skorstenskontroll här hemma så passar jag på att kika in här och berätta att i senaste numret av Gods & Gårdar har Anna och jag med ett reportage från ett vackert hem i Värmland som vi besökte förra hösten. Tack Peter och Kjell för en fantastiskt trevlig dag.
Må gott och sköt om er så ska jag försöka att göra detsamma 😉