Reportage i Drömhem & Trädgård 11/2011

Hej på er!
Tack för att ni fortsätter att titta in här trots långt mellan uppdateringarna.
Tack också för alla era fina hälsningar och för att ni lämnar synpunkter och feedback. Jag uppskattar mycket att ni bryr er så!
Längre fram i höst ska jag försöka komma igång igen med mer personliga inlägg och att visa mer från mitt hem. Just nu hänger dock lite stress över mig att bli klar med vedboden och att få in torr ved innan vintern. Det känns att hösten är här på allvar även om det denna helg är skön sommarvärme ute igen 🙂
Jag ska se om jag under dagen kan ta lite aktuella bilder från vedbodbygget och visa er nån dag. Det går inte fort….men jag är stolt som en tupp över att jag snart rott iland detta projekt!
I Drömhem och Trädgård har Anna och jag med två reportage i detta nummer. Det första är från Anns och Peters trivsamma hem Lillgården. Det andra visar jag bilder på i nästa inlägg.