Rent hus

Idag skulle vi bygga i badrummet (som vanligt), och min mor undrade om vi behövde hjälp med barnpassning.
Jo tack! Lite underhållning av sonen skadar ju inte. Det tar så lång tid att snickra och måla när man ska avbryta för att putta på gungan och göra andra roliga saker hela tiden.
Sagt och gjort moderen kom tillsammans med min moster (vi brukar kalla dem Rent-hus-patrullen) och sin vana trogen fick vi inte bara hjälp med att underhålla sonen utan med andra handen putsade min mor alla fönster på utsidan och hjälpte min moster att skura våra trasmattor 🙂

Det är rejält virke i den generationen, de klarar helt enkelt inte av att sitta på rumpan utan finns det något att göra så tar de tag i det och ser till att det blir gjort.

Jag är dem evigt tacksam för all hjälp jag fått genom åren!
Visar också en bild av vår lilla köksfarstu.

Imorgon, Lördag, är det sista dagen att var med i utlottningen! Vill du vara med och inte har skrivit ett inlägg än i utlottningsinlägget så gör det nu. På söndag drar jag en vinnare. Kika in och se om det blev du!
Jag önskar er en riktigt go helg i det härliga vädret!