Recycling!

Heeej på er!
Här duggar det inte alltför tätt mellan inläggen. Det har sina förklaringar. . .dels att åskan slog ut någon sorts bredbandskort i nån station i närheten så både vi och våra grannar varit utan internet i några dagar. Men jag kan inte bara skylla på åskan och Telia för jag har själv mycket på gång nu också. Semestern är slut och jag har jobbat en vecka nu, sen fortsätter badrumsrenoveringen även kallad The never ending story,. . .parallellt med det håller jag på att måla om i köksfarstun och så har jag ett annat lite hemligt projekt på gång som ni ska få veta mer om framöver men inte just nu. Det är i alla fall jättespännande men också ganska ångestväckande.


I sommar har min ursprungsfamilj renoverat sitt hus och då blev det över gamla trasiga fönsterjalusier som skulle slängas på tippen. . .inte nödvändigt alls sa jag och lastade in dem i bilen. Nu står de lutade mot en gammal bänk vid uteplatsen.

Jag har länge tänkt skaffa ett litet vindskydd i någon form dit men dessa blir bra tills vi får ordnat något annat.

Nu har min besöksräknare passerat 10.000 besökare! Hiskeliga siffror för mig som fortfarande är förvånad över att det finns andra som är intresserade av och bemödar sig med att kika in i min lilla bloggvärld. Jag är glad och hedrad!
Kramar till ER!