Recycled home

Igår berättade jag ju att jag fått inspiration till att fota liljekonvalj. Har försökt få till några fina bilder idag men de blev inte så vackra som förebilden. Inspirationen har jag hämtat från den vackra bloggen Belle Blanc. Har du inte kikat in där tidigare, gör det för den är fantastiskt vacker!

Mandelblom, Liljekonvalj, Förgätmigej . . . alla i vitaste vitt. Det enkla är det vackra!

Idag kom ett bokpaket med posten från Adlibris. Paketet innehöll boken Recycled home skriven av Mark & Sally Bailey med vackra fotografier av Debi Treloar. Rädda, reparera, återanvänd och nytänk är filosofin i boken och den är HELT UNDERBAR!!! Titta själv på de uppslag jag fotat av . . . visst är de vackra! Kan varmt rekommendera denna ljuvliga bok!


Nä, det är ju fredagkväll . . . kanske skulle jag ta och gräva lite i chipspåsen 😉 . . . fast jag vet att jag inte borde, men karaktären är obefintlig. KRAM på er!