Rart besök

Idag har vi haft besök här hemma utav rara Marie som har bloggen Vita Ranunkler, och hennes goa familj.
Detta var första gången jag träffade en annan bloggerska live och det var himla kul! Tänk bara att kunna prata loppis och gamla grejer med nån som FÖRSTÅR! Annars blir man mest betraktad som lite udda och med konstig smak . . . men Marie, hon förstod hon, hi, hi!

Våra barn fann också varandra och lekte jättefint tillsammans . . . liksom våra respektive som också verkade trivas i varandras sällskap.
Marie hade med sig några jättefina presenter, några jättesöta små glasflaskor (som ni får se en annan dag) och en superfin zinkschablon. Bokstaven P som i Persbo! Precis en sån jag så länge velat ha men inte fått tag i. Tack snälla!

Och du Marie . . . efter ni åkt frågade M mig vad det var för smält smör som stod i micron. GAH!!! Det var ju smöret som skulle vart i kladdkakan! Men nu räddade jag kanske samtalsämnet under hemresan . . . -Kände du va torr kladdkakan var? -Ja jag hade kunnat halsa hela mjölkpaketet för att få ner den men jag kunde inte med! . . . hi, hi, förlåt! Det värsta är att det har hänt tidigare, flera gånger tom med andra kakor så jag kan inte säga att det inte ska hända igen 😉

Ha det gott nu, Marie med familj och alla ni andra goa bloggläsare! Så härligt att ha funnit detta sätt att träffa likasinnade 🙂
Puss på er!