Ofrivillig Bloggpaus…

Hej kära bloggvänner!
Så har det hänt igen, datorn har havererat och denna gång räckte det inte med att göra en destruktiv omstart. Nu har moderkortet eller grafikkortet gett sig och datorn måste lämnas in för service. Just nu sitter jag vid bibliotekets dator, för jag vill att ni ska veta att jag saknar er!
Har länge längtat efter en ny dator och det här datorhaveriet gör nog att jag får tummen ur så att säga och skaffar en bärbar, efterlängtad.
Hoppas ni hittar tillbaka sen igen efter min ofrivilliga bloggpaus! Jag har så mycket jag skulle vilja berätta och visa.
Var bla hos Vita Ranunkler Marie och hennes familj tidigare i veckan ( UNDERBART hem) och igår var jag på Bettys i Borås. Vad jag kom hem med därifrån vill jag gärna visa er nån gång.

Ha det gott nu, måste hinna maila lite också innan min dator tid här på biblan går ut :/
KRAAAM på er. . . saknar ER!