Nyhet och award

Hej hej …long time no see…så känns det i alla fall.

Här jobbas det både dag och natt. Dagtid på vanliga jobbet och nattetid med egna firman. Det är roligt men jag känner att mycket annat blir lidande…tex bloggandet.
Tack ALLA ni goa rara som skriver så fina kommentarer. Jag försöker hinna med att titta in hos alla även om jag inte hunnit kommentera själv hos var och en av er.
Har ni någon särskild fråga får ni gärna mejla…jag svarar på ALLA mejl. Har ni inte fått svar inom några dagar, mejla igen, för min mejl är lite busig och slarvar bort en bunt mejl då och då.

Det känns också som att jag missat att svara på någon eller några frågor…minns inte vem det var…men någon frågade om lamporna i badrummet vid spegeln skuggar när man står vid spegeln, eftersom de sitter ovanför och inte vid sidorna. Vet att jag svarade att jag inte lagt märke till det men att jag skulle kolla extra för att vara säker. Sen glömdes det bort…men jag kan berätta att de skuggar inte. Skåpet för handfatet är ganska djupt och man kommer inte så väldigt nära spegeln…inte ens när man lutar sig framåt så skuggar de.

Som sagt, skulle det vara någon annan som frågat något men inte fått svar, hör av er igen!

Nu till awarden…Jag har fått min första Blogg Award! Jätteroligt!
Det är rara Julie från Australien med bloggen Being Ruby som gett mig denna läckra Kreativ Blogger Award.
A big hug to you sweet Julie for the snazzy award!

Med awarden följde också en möjlighet att ge den vidare till 7 andra bloggare och att berätta 7
saker om mig själv som ni kanske inte vet om.

Efter att ha funderat har jag bestämt mig för att inte ge den vidare. Det är så många fina bloggar jag skulle vilja ge den till så jag kan omöjligt välja ut bara 7. Så alla ni fantastiska människor får här och nu en gemensam Blog Award Kram!!! Ingen nämnd, ingen glömd!

Däremot ska jag försöka bjuda på 7 saker om mig som ni kanske inte visste om mig.

1) Gården jag bor på idag är mitt andra ”renoveringsobjekt”. Jag har haft en gård tidigare med ett gammalt hus som genomgick en totalförvandling. Jag har gett det huset en del av min själ och särskilt som det var mitt första egna boende på landet har den en speciell plats i mitt hjärta.

2) Jag har haft 4 egna hästar, en lever inte längre, två är sålda och en har jag lånat ut.

3) När jag var liten var min morfar min stora idol. Jag var som en svans i hasorna på honom när han slog med lie, räfsade, kittade fönster och nackade höns. Jag ville lära mig allt han kunde!

4) Jag har vandrat i Sareks Nationalpark. Himmel så mäktigt!

5) När jag var yngre hade jag en lite poetisk ådra…jag skrev några dikter som fick min fröken att fälla en liten tår.

6) Jag är utbildad Flygmekaniker.

7) Jag har körkort för tung lastbil med tungt släp och även för buss.

Nu över till något annat FANTASTISKT roligt!
I slutet av november kommer mitt och Annas första reportage att publiceras i Jeanne d Arc Living Magazine.Jag är oerhört pirrig inför att se fotografierna i tryck. Håll tummarna för oss att det blir riktigt fint!

Här ovan, en av bilderna vi inte sålde men som visar Anna i full färd med stylingen.

Utlottningen jag lovat kommer strax…kanske imorgon…det blir något som är ”Made in Persbo” så att säga 😉

Kraaaaam på er godingar!