Nyårskrönika 2010

Sista dagen på 2010…jag har mycket gott att glädjas åt under året som gått och jag vill tacka alla er bloggare som med era varma ord delat glädje med mig och stöttat mig i svåra stunder. 
Jag vill tacka mina arbetskamrater på VAC…ni är underbara!…och jag vill tacka ”mina” stylister för gott samarbete med reportagejobben under 2010.
Ett STORT tack till alla er gulliga människor som öppnat upp era hem för oss och för mötet med er. 
TACK till alla som varit delaktiga i mitt liv och bloggande på ett eller annat sätt.
Här följer en liten årskrönika av mitt bloggår 2010…

Januari
Vintern visade sig från sin vackraste sida och jag besökte en gammal vacker kvarn där det var en fröjd att fota för ett vintage-freak som mig. Jag påbörjade också renoveringen av sonens rum.

Februari
Bjöd på vårkänslor inne och snökaos ute med flera meter höga drivor.

Mars
I slutet av mars är det ett år sedan jag började blogga….och tänk….snart har jag bloggat i TVÅ!

April
Våren är här på allvar och sonens rum är nu färdigrenoverat.

Maj
En av mina favoritmånader, när det känns som att man bor i paradiset. Solen värmer och fåglarna kvittrar. I år fixar jag fint på uteplatsen och sonen njuter av sitt nya fina rum.

Juni
Vi njuter på vår enkla men fina uteplats.

Juli
Jag blir förälskad i gammaldags rosor på allvar, och förberedelserna för en sommarloppis här hemma pågår för fullt.

Augusti
Dax för det årliga sommareventet….skura mattor.

September
Den ljuvliga hösten är här med vackra dagar och klara färger. Anna och jag åker till Danmark och gör reportage.

Oktober
Helena som vann min utlottning av en fotosession är här och blir fotograferad tillsammans med sina flickor.

November
Vårt nybygge -vedboden- blåste ner och några veckor efter det tog livet en helt annan vändning än jag trott. Vår gamla fina katt blev också allvarligt sjuk och fick avlivas. Mycket tungt på en gång.

December
Lite glädje flyttar in med vår nya katt Maja men det blir snart tungt igen när ena geten också drabbas av allvarlig sjukdom och båda getterna blir tvugna att flytta till gethimlen. Det verkar inte finnas ände på eländet och året som varit mitt bästa hittills vänds till det värsta.
Men nu slutar detta år och strax börjar ett nytt år med nya oskrivna blad. Det kommer att bli fortsatt tufft ett tag till men jag är bättre förberedd nu och jag ska göra det bästa jag kan av situationen….och jag står inte själv i detta! Jag har ER! Alla ni goa som tittar in med era stöttande ord! Er värme känns genom cyberrymden!

Till er ALLA, ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Happy New Year – Head Uut Aastat – Head Uut Aastat – Joyeux Nouvel An – Buon anno – Selamat Tahun Baru – Szczęśliwego Nowego Roku – Feliz Ano Novo – Feliz Año Nuevo – Glückliches neues Jahr