Nya växter

I flera år har jag i juni månad kommit på att jag skulle köpa backtimjan att plantera i kanten av vår uteplats, men när jag väl kommer iväg till blombutiken är all backtimjan slutsåld.
Igår hade jag lite tid över efter jobbet, innan jag skulle träna yoga, så jag tänkte passa på att köpa slippapper för att i helgen kunna slipa de grundmålade listerna i badrummet.
Hem kom jag, inte bara med en rejäl bunt slippapper, utan även med flera kassar med diverse växter. Dels nya fräscha mårbackapelargonior, och vitblommande BACKTIMJAN plus några små violer och ett par andra torktåliga mattbildande växter som jag hoppas ska trivas i kanten vid uteplatsen. Det var alltså i april, och inte juni den här typen av växter skulle inhandlas *hi, hi*.

Om jag hinner ska jag plantera växterna vid uteplatsen under dagen så håll utkik efter före- och efter- bild under helgen 🙂

En påminnelse om UTLOTTNINGEN, se förra inlägget om hur du deltar.