Ny dator men krångel ändå, suck!

Heeej på er!

Jag håller på att få ett bryt! Efter att den gamla datorn havererade så sprang jag iväg och köpte en ny . . . och då tänker i alla fall jag att en ny dator fungerar som den ska. Men det gör den inte alls och jag känner stor hopplöshet och förtvivlan.

När jag ska lägga in bildbehandlingsprogrammet som gör att jag kan ladda in mina bilder från kameran så hittar jag ingen DVD-enhet i utforskaren. Blir så less så jag vill kräkas på allt vad teknik heter.

Något som däremot är jättekul är helgen som just passerat. Jag var bjuden hem till Anna tillsammans med Mia och Marie. Vi avverkade några loppisar under lördagen, åt en supergod picknick på stranden vid havet och åkte sen hem till Anna där vi njöt av den härliga atmosfären som Anna skapat i sitt hem.
Efter en god natts sömn i den vackra järnsängen så åkte vi till de Småländska skogarna och besökte hela 7 loppisar, ett par butiker och ett café.
Cafét hittade vi av en slump när vi kört lite vilse och satt där i bilen och var jättefikanödiga.

En hel drös med fina loppisfynd fick följa med hem och kunde bara datorn vara lite snäll mot mig en stund så jag kunde lägga in bilder så skulle ni få se dem ni med. Har diskat fynden och ryddat om uppe på kökshyllor och andra ställen för att få plats för de nya fynden.

Ha det gott goa bloggvänner och hoppas att ni fått lite sol idag. Här har det regnat heeela dagen lång, men imorgon blir det nog bättre tror jag 🙂

Kraaaam på er alla . . . miss you!