Nu börjar det!…

Ni är för gulliga som fortsätter att kika in här trots att det inte duggar särskilt tätt mellan inläggen nuförtiden. Det känns helt fantastiskt att få fotouppdrag…vilket förtroende!…och utöver fotouppdragen skapas det en del som sedan säljs i butik Gräddelin.

Tack ALLA för era rara kommentarer. Just nu räcker inte tiden till att svara alla men jag blir så glad och varm i hjärtat av all er godhet!

Jag har inte hunnit fota vårt badrum i färdigt skick ännu men jag tänkte ändå dra igång startskottet för den kommande badrums-bild-kavalkaden idag. Det blir ett par bilder från ett nästan färdigt badrum.

För er som inte hört det tidigare kan jag berätta att vi bott i huset i SEX år utan badrum. År 2009 är alltså det år vårt hus från 1875 får ett badrum för första gången.

Att sitta på ett utedass i -25 grader och titta på de gnistrande stjärnorna var helt ok.
Att komma hem nyförlöst och med fler stygn i grenen än ett par nysydda Levis-jeans var nervöst…minst sagt…men med en tysk plasttoalett placerad på ett podium i ett av rummen och en vattenkokare inköpt på hemväg från BB gick det ändå att snabbt värma vatten för att sköta hygienen och ni vet vad.
När sen badrumsbygget kommit så långt att en tillfällig vattentoa utan inkopplat vatten ställts löst ovanpå avloppet var lyckan nästan total…jag menar…spola med en hink kan man leva med att göra i några år…jojjomen!
Och nu sitter vi nästan kungligt på vår Engelska skönhet. Visst lite krångel i början var det men det har som tur var ordnat sig.

Jag kan lova er att det är gott att inte behöva åka till jobbet och duscha kl 18 på en nyårsafton för att strax därefter anlända till nyårsfesten med två stora papperskassar fulla med tvätt försiktigt undrandes…skulle det gå bra att låna tvättmaskinen?

Ha det gott alla godingar!
Puss på er!