Mossig

Det har inte varit så mycket tid över till att ägna sig åt adventspyssel som jag sett att många av er andra ägnat sig åt ett bra tag nu…men nu äntligen i helgen fick jag oplanerat ”ledig” tid pga att sonen åkte på influensa. Allt annat som planerats fick ställas in och mellan gosestunderna i soffan har jag faktiskt påbörjat lite adventspyntande.

I slutet av den kommande veckan (27:e nov) kommer Jeanne d Arc´s julmagasin ut där jag och Anna har med ett julreportage. Vissa har redan fått tag i tidningen och jag lääängtar tills jag själv får den i min hand. TACK SNÄLLA NI som redan sett reportaget och gett mig och Anna så fin respons på det! Puss på er…ni är underbara!
Marie har också med ett reportage som jag har hört ska vara helt fantastiskt. Längtar så jag nästan spricker efter att få se det också.

Håll tummarna kära ni att sonen snart kryar på sig. Han har hög feber och skällhosta och emellanåt slem i luftvägarna så han får svårt att andas. Han har inte haft sådan hosta tidigare och på VC tog de en snabbsänka, konstaterade att det troligtsvis var ett virus och så fick han Bricanyl och Betapred för att underlätta andningen. Man är ju lite rädd att det ska vara svinflunsan men visst borde de kollat upp det på VC om de misstänkt det…eller hur!?

KRAM på er och var rädd om varandra!

PS…bloggloppisen är uppdaterad med nya grejer för den som är intresserad!