Moodboard

Nu drar Inspirationsfabriken igång efter sommaruppehållet och nu med ett lite nytt upplägg. Kika in på Fabriken och läs mer.
Denna månads uppdrag var att skapa en moodboard. Jag hade redan en men jag har ändrat lite och gjort den mer aktuell med de känslor jag har i inredningen nu i höst.
Urrivna tidningssidor, utskrifter av inspirerande bilder från nätet, skisser och olika material som trä, sten, metall, horn, skinn och päls, allt är sånt som jag inspireras av och vill ha mer av i mitt hem.
Jag har alltid älskat att vara ute i naturen…jag bor mitt i naturen…och nu mer än någonsin inspireras jag av naturen även i inredningen. Det är ju så lätt att hitta inredningsdetaljer på det temat nu också.
Många av de saker jag har i min moodboard är också sånt som påminner mig om härliga stunder. Fjädern och hornet har jag hittat när jag gått promenader i skogen runt mitt hus. Stenarna plockade jag på en strand i Danmark för några år sedan och just den gången betydde vågornas milda brus extra mycket. 
Humor och charm är också känslor jag vill få med mig. Något som bilden med de fem hundarna som alla tittar ut genom den smala dörrspringan ger mig. Funderingar kring hur de lyckats med konststycket att få alla att samsas och stå där och se så nyfiket intresserade ut samtidigt. Bilden ser så enkel och harmonisk ut men för mitt inre kan jag se hur fotograf och medhjälpare svettats med hundar som tittar åt andra håll, som drar iväg till något som är mycket mer intressant på andra sidan dörren osv 🙂
Gillar bilder som lockar min fantasi!