Makeover

Minns ni tallrikshyllan som jag visade er för en tid sedan? Nu är dess makeover klar, men först vill jag att ni kikar in på bloggen An Angel at my table och läser Mari Erikssons vädjan om hjälp.

Tallrikshyllan ja….den hänger sen några veckor på plats i köket. Är så himla glad att jag tillslut hittade en gammal tallrikshylla som såg ut så som jag tänkt mig.
Jag har stylat om lite i hyllan på denna bild för så som det ser ut till vardags kan jag inte visa er än (det är ju så när man jobbar som fotograf och använder sitt hem som fotostudio).
Minns ni hur den såg ut innan? Om inte, kommer en liten bild här….
Det kommer att bli lite förändringar här på bloggen framöver. Dels kommer jag att lägga in en fast gadget i högerkolumnen där jag kommer att tydligare gå ut med att jag jobbar som fotograf och att jag söker hem för reportage.
Sen har jag just blivit medlem i Inspirationsfabriken och kommer ha ett Tisdagstema och visa en Söndagsbild framöver.
Ännu en förändring är på gång men den återkommer jag till, så kika snart in igen 🙂
Tack för alla era rara ord! De värmer så gott, och jag önskar att jag hade tid att skriva lika ofta inne hos er men jag räcker inte riktigt till. Men jag vill att ni ska veta att jag uppskattar var enda en såååå mycket!