Lustfyllt och skräckinjagande…

Här sitter jag och lyssnar till kakelugnens sprakande och är så OERHÖRT tacksam och glad att jag lever!!! Mer lite senare om varför jag känner en sån tacksamhet över livet just idag…nu ska jag först berätta vad jag och mina goa vänner Marie, Mia och Anna gjorde igår…

Först träffades vi hos Marie och pratade, åt gott och hade det hur mysigt som helst i deras vackra julhem. Sen åkte vi vidare till Lustfyllt utanför Habo. Detta var första gången jag var där och himmel vilken plats! En stor lada fylld med levande ljus och vackra ting med stora glaspartier som gav en vidunderlig utsikt över Vättern.

Vi satt där och fikade, och njöt av livet och tillvaron. Helt fantastiskt….och jag hoppas verkligen att jag kommer våga åka dit igen.

När mörkret lagt sig sa vi hejdå och alla åkte åt varsitt håll hem till sitt. Själv kom jag inte så långt för strax utanför Mullsjö körde jag på en stor älg. Jag hade dock änglavakt och klarade mig utan skador. Därav denna enorma tacksamhet till livet idag.
KRAM på er!
Alla bilder i dagens inlägg är fotade på Lustfyllt.