Loppisen som inte blev paj

Nu kommer ett första litet inlägg med loppisfynd från helgens loppis i Moheda, Småland.Den underbaraste loppis jag varit på. Blev som en kalv på grönbete 🙂

Ett gäng gamla glas fick följa med hem. Dessa ska vi dricka hemlagad vinbärssaft ur.


De är slitna och lite matta i glaset men det viktigaste för mig när jag köper något är inte att det är i perfekt skick utan att det tilltalar mig i hjärtat. Dessa glas påminner mig om glasen min mormors syster hade när jag var liten. Ur dem drack vi barn hemlagad saft . . . ibland var saften jäst och fick hällas ut men den var äkta! Inga konserveringsmedel, färgämnen eller andra konstiga tillsatser.

Något annat utan konstiga tillsatser är bärpajen jag bakade idag. Smör, mjöl, socker och bär från trädgården. Smakade ljuvligt!


I nästa inlägg kommer fler loppisfynd så håll utkik! 😉
Kram!