Loppis är poppis!

Hej alla goa vänner!

Jag har känt mig väldigt frånvarande från allt vad datorer och bloggande heter ett tag nu. Det beror på att jag haft fullt upp med annat men också på att mina händer och handleder behövt vila från datorarbete. Känns bättre nu men jag får ta det försiktigt framöver också.

Alla ni som varit in på Annas blogg det senaste har säkert läst att vi har gjort ett reportagejobb tillsammans. Det var fantastiskt roligt att få göra detta med Anna som är så enastående duktig på att få till den där pricken över iet. Jag meddelar er givetvis var och när det kommer ut sen när det blir dax för det :)))

STORT TACK också för alla lyckönskningar! Om ni visste hur gott de värmer!

I morse lastade jag bilen knökfull med grejer och gav mig iväg på loppis. Det roliga med att stå och sälja är att man oftast hinner gå ett varv och kika om det är något man vill köpa innan det öppnar för allmänheten. Köpte en jättefin liten sak som jag visar er en annan dag.

Idag visar jag istället en bild av det som blev kvar på vinden. Det rymdes helt enkelt inte en enda liten pinal till i bilen så det får nog bli en loppis snart igen 🙂

Ha det gott och sköt om er!