Kronan på verket…

Det finns anledning att fira!…

För ett par dagar sedan passerade besöksräknaren 20 000 besök och detta är mitt 101:a inlägg sen jag började blogga i våras.

Dessutom vill jag fira att badrummet nästan är klart. Visst fattas det några saker…pelare till badkarsblandaren och inkoppling av kaminen…men vi behöver spara ett tag innan de sakerna kan göras. Men redan nu njuter vi av att äntligen ha ett badrum.

Så nästa gång jag gör ett inlägg är det dax för en utlottning. Jag ska bara försöka komma på något fint att lotta ut först 🙂

Idag blir det Le grande finale i badrumsbildkavalkaden…kronan på verket…

Kaminen är en Norsk Ulefos, och visst är den vacker! Jag har länge, länge velat ha en sådan och nu står den äntligen och pryder sin plats i badrummet…som ett smycke…som kronan på verket!

Strykbrädan i trä är min mormors gamla strykbräda…den stod i ett stort rum på andra våning där mormor hade sin trampsymaskin, en handvevad mangel en vävstol och torklinor för tvätt i taket vid den varma goa murstocken.
I detta rum tillbringade jag många regniga sommarlovs- och helgdagar…när mamma vävde trasmattor och samtidigt traglade gångertabellen med mig.

Tack för alla era fantastiska och rara kommentarer! Ni är underbara!
Puss på er!