Kottekupor

Helloooo darlings!

Back in blogg-buissness igen! Det underlättar ju nedladdningen av bilder om man sparar dem i ett format som godtas av blogger, eller hur! 😉
Eftersom nätverkskortet lagt av på min nya dator och jag har blivit tvungen att börja använda den gamla datorn igen så trodde jag att det var något tekniskt fel, men jag är sååå glad att det bara var den ”mänskliga faktorn” som spelade mig ett spratt! =D

För en tid sedan gjorde jag lite adventsfint med kottar och glaskupor i vardagsrummet.
Faten på fot har jag hittat billigt på loppisar i somras, liksom den låga kupan.
Den vackra kransen har Anna gjort.

Järnkransen har hört till en kamin en gång i tiden.

Den höga kupan har jag köpt på Gräddelin.

Tack än en gång för alla era rara ord om reportaget i Jeanne d´Arc!
Jag skulle önska att jag hann tacka er alla personligen men tiden vill inte räcka till så det får bli ett STORT TACK här och jag hoppas att ni alla förstår hur otroligt mycket era peppande ord betyder!

Jag vill också passa på att efterlysa vackra, orginella hem i Bohuslän, Dalsland, Halland, Värmland och Västergötland. Hör av dig om du har, eller känner till någon som har, ett hem att inspireras av!

Idag har naturen bäddats in i ett gnistrande glimmande täcke av rimfrost….å så jag älskar glittrande rimfrost! Inte för att det är kallt utan för att hela naturen får en så vacker färgskala. Mild, vit-blå-rosa, en härlig kontrast till de senaste veckornas grå regnande.

Kramelikram på er så hoppas jag vi hörs SNART igen! 🙂