Inre harmoni

Det är inte alltid man känner sig så där lugn och harmonisk som man önskar att man vore, eller hur!? För mig kan det vara så att det yttre ser väldigt lugnt ut medan det inre går på högvarv. Det är inte heller alltid man orkar eller hinner ut och promenera av sig stresshormonerna….har ni känt hur de förbränns när man går riktigt fort några kilometer?…och då är det gott att ha en eller flera platser i hemmet som kan ge lugn, frid och harmoni. 
På ett bord i sovrummet vid min säng har jag skapat ett litet harmoni-altare. Här finns min favoritsymbol för inre frid, Buddha, och lite ljus och växter. Min oas i vardagen.
Stora Buddhan är köpt på Plantagen
Ljusen och de små glasljusstakarna är från Pb Home
Halsbandet med en liten buddha är  från Soul of Maïa (Tack kära Sussi för allt vackert du skapar).
Terrinen och syltglaset kommer från Suedecoration. Visste ni att Suedecoration har börjat med direktförsäljning från lagret i Kungälv?! Jag har varit där och det finns sååå mycket fint där.
Nu mörknar det så tidigt att det är svårt att hinna fota när man kommer hem från jobbet. Får försöka bli bättre på att planera inläggen så jag kan fota flera inlägg samtidigt på helgen.

Kika in på Fabriken och kolla vad de andra visar för stilleben idag!

PS! Jag har uppdaterat bloggloppisen om ni har lust att kika in där 😉