Inga sura miner…

Idag åkte jag iväg på en nyöppnad loppis. Jättekul att det äntligen öppnat en ”riktig” loppis i stan. Har saknat det jättelänge. Fyndade en hel kasse med grejer för bara 124 kr. Strålande glad styrde jag vidare mot Netto. Det är ju så många av er bloggerskor som varit på Netto runt om i landet och köpt stora olivträd för bara dryga hundralappen. Och jo då…de hade olivträd…för 59 kr!!! Ett litet krux bara…de var stendöda! De få blad som satt kvar var torra och grenarna var torra hårda och lätta att bryta av. Inget liv där inte. Likadant var det med citronträden. Jag vet inte om de missat att vattna dem eller om de ställt ut dem i blåsten och det tagit kål på dom men inget har kunnat dra ner mina mungipor denna dag för jag är såååå glad över mina fina loppisfynd! Tra la la!
Kolla själva får ni se….

Den stora vita såskannan fyndade jag på loppis i Danmark förra helgen. Den lilla vita i liknande stil fyndade jag idag, liksom den med tulpanmönster i svart….åååå den är grymmesnygg!!!

Tre vackra böcker fyndade jag…mest för utseendets skull, men de var faktiskt lite roliga också. Den ena är Ben Hur från 20-talet, en klassiker. Den andra är Grekisk Poesi av ”antika filosofer”. Den tredje…Syrener Vita…är Svenska dikter från 1904-1905 och omslaget är helt underbart!

Brickan i nysilver är precis så där sliten som jag vill att de ska vara. Så fyndade jag den runda såsskålen på fat också. Har en likadan sen tidigare (fast äldre och krackelerad) som jag köpt av Nina H. Jättekul att hitta en till.

Och mormors skåp…ja det sa jag senast igår att -nä nu målar jag det vitt…men efter dagens fotosession tvekar jag igen…det är så härligt med det ruffiga. Jag kommer nog ändra mig fler gånger 😉