…i stället för…

Även denna vecka blev fredagstipset försenat till lördagen. Igår var jag iväg tillsammans med Anna och gjorde ett reportage i ett fantastiskt vackert hus i Värmland. Tack P och K för att vi fick komma!
Idag skulle jag haft en fotosession med Helena, hon som vann min utlottning av en fotosession i somras, men det blev tyvärr inställt pga magsjuka så istället har jag hjälpt M att resa de sista takstolarna till vår vedbod och senare idag ska jag redigera bilder från gårdagen.
Veckans tips är bakbord i stället för skrivbord.
Jag hade letat ett tag efter ett gammalt vackert skrivbord till sonens rum men inte hittat något jag fastnat för. Istället tog jag ett rejält bakbord som jag hittade på loppis i Småland förra sommaren och kombinerade det med ärvda bockar av trä. Känner mig helnöjd med resultatet och sonen är lika nöjd som jag 🙂
Ha en mysig lördageftermiddag så ses vi imorgon igen. Då blir det söndagsbild för Fabriken.