Höstmys och efterlysning…

Det sprakar så gott i vedspisen och kisse ligger hoprullad och sover på kökssoffan. Ute går solen ner och färgar de redan färgglada löven intensivt brandgula.

Strax skall våffeljärnet åka fram för här ska gräddas våfflor till middag idag…med grädde och sylt som koktes i somras av våra svarta vinbär.


Jag har haft en hel del strul med min home-mail…det verkar som att den käkar mail både till frukost, lunch och middag. Därför provar jag nu att byta mail till info@vitmossavintage.se istället.


Vitmossa Vintage är namnet på mitt företag och jag skulle också vilja passa på att efterlysa hjälp med att skapa en företagslogga. Jag har gjort ett par skisser men behöver hjälp med att omsätta detta till något jag kan använda på blivande hemsidan, när jag beställer stämplar och så.

Hjälp med att skapa en hemsida efterlyser jag också. Jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut men behöver hjälp att omsätta det till verklighet.

Har ni några bra rekommendationer på vart jag kan vända mig?

Snart kommer jag att skapa en bloggloppis också. Den har inget med företaget att göra utan när jag rensar och röjer här hemma bland mina privata saker kommer de att hamna i bloggloppisen. Så håll utkik! 😉

KRAM!