Hösten är här på allvar….

…och jag har börjat så smått att sätta in innanfönster i huset. Det behövs, för när nätterna nu blivit kallare blir det kondens på insidan av det tunna enkelglaset.

Nu på kvällen tände jag i vedspisen också….den värmer så himla gott.
Som jag berättade om i förra inlägget har det möblerats om här hemma. Ninas bord fick flytta in i vardagsrummet, något jag längtat efter sen jag fick hem bordet i våras.
Det blev precis så himlans snyggt som jag hade sett framför mig att det skulle bli och jag skulle såååå gärna vilja visa er, MEN, ni får vänta till senare i höst 😉 ….jag är otålig så jag nästan spricker men tyvärr måste jag vänta.
En liten liten glimt som smakprov ska ni dock få för att få en vink om vad det kan röra sig om och för att se i vilken stil det går 🙂 jag har dock stylat om bilden men den innehåller ingredienser av vad som finns där 😉
Det urfina lilla paketet innehåller trådrullar och jag hittade det i en guldgruva i Lessebo. Hatterians Pinaler! Dit bara MÅSTE ni åka om ni har vägarna åt Småland/Blekinge. Paradiset på antik-/loppis-jorden 🙂 ….Tack Malin för tipset!!!
Tack för era tips också på var jag kan hitta ett klädskåp! Ni är guld värda!
Kram på er och ha en riktigt fin vecka!