Hej!
Vill bara titta in lite snabbt och önska er ALLA en riktigt GOD JUL.

Ljus i granen. 20 liters stallhink som julgransfot och mormors gamla potatiskorg i ståltråd utanpå det. Ljus i zinkhink efter idé av Marie, Vita Ranunkler.

Granen färdigklädd. Mest kulor i fattigmanssilver och några gamla prydnader från min mormor.

Granen i sonens rum nyss intagen.

Här har han klätt granen helt själv efter eget tycke och smak. Ljusslingan med de kulörta ljusen kommer från min moster. Hon hade den i en enebuske i sin hall redan när jag var liten. Jag trodde jag skulle må illa av kulörta lampor idag men jag måste erkänna. De har en helt sagolik färg…inte alls som de moderna kulörta slingor som finns att köpa i butikerna idag. Dessa har samma färger som ljusen i Musses gran där Piff och Puff huserar. Ljusblå, turkosgrön, gulgrön, varmgul, röd och rosa. Jag måste erkänna att jag sitter där inne och njuter av denna söta lilla gran lika mycket som sonen gör 🙂
Badrummet är mer sparsamt dekorerat. En tallgirland…

…och några enkla ljus.
Som sagt…GOD JUL till er alla hoppas ni får en fridfull dag och ta det försiktigt i jultrafiken!