Hej på er!

Efter jobbet idag var jag en sväng till en butik som jag upptäckte för inte så längesedan. Jag köpte skolplanscherna till L´s rum där om ni minns dem. Idag fyndade jag ett fint fat i porslin och nånting som är en självklar vardagspryl för de flesta. De flesta har dem och använder dem utan att tänka på det. Jag har irriterat mig mycket på de nyköpta jag har för de brukar vara i så dålig kvalitet, och idag fick jag tag på en hel korg med gamla sådana. Vilken lycka! Men vad är det då undrar ni . . . Gamla klädnypor i trä med kraftig fjäder med grym spänst i, och så är de så där vackert sammetslent slitna av många års flitigt användande. Har inte hunnit fota fynden än men det ska jag göra vid tillfälle så jag kan visa er.

Idag får ni istället se kakelugnen i sovrummet, den har jag inte visat tidigare.

Jag önskar er alla en härlig vecka! Kramelikram på er!