Hej alla godingar!
Nu är det så vackert här hemma i naturen så det gör nästan ont i kroppen. Det är grönt, det blommar överallt och jag kan tillbringa timmar ute med macrot på kameran. Det finns såååå mycket fina detaljer att lägga märke till och fota. Hoppas ni kan stå ut med att det kommer bli en hel del inlägg framöver med just detaljer…och blommor förstås 🙂
Tycker att det blivit så mycket roligare att visa er bilder här på bloggen sen jag ändrade mallen så att bilderna blir stora. Det ger mig mer frihet att leka med kombinationer av bilder utan att de blir för små för att ni ska se det jag vill visa er 🙂
För en tid sedan visade Hanna som har bloggen Hannas Form en bild med vitsippor i ring…och jag föll som vanligt handlöst (som jag alltid gör när jag ser hennes bilder) och med den bilden på näthinnan gjorde jag en egen variant av blommor som blommar i vår trädgård just nu…