Har hon fått fnatt precis?

Ja man kan säkert undra eftersom jag lägger ut en bild av vårt badrumshandfat med rinnande vatten. Men högtidligt vill jag faktiskt presentera just vårt rinnande vatten!
I SEX ÅR har vi bott i huset utan att ha ett badrum. Mina arbetskamrater tycker det ska bli jätteskönt att jag äntligen kan duscha igen *hi, hi*
Det ska i alla fall bli skönt att kunna gå på toa busenkelt, slippa borsta tänderna vid vasken i köket, kunna starta en maskin tvätt och duscha utan att behöva traska iväg ut.

Visst ännu är allt inte klart men det är på god väg. Det som återstår är Badkar, kamin, förvaringshyllor, fönsterbänkar och lite annat piff som att skrapa och måla en dörr, montera lås, fixa fläkten, måla ett skåp. . .tja, som ni märker är det en del kvar men det KÄNNS nästan färdigt och vi har VATTEN tra la la!

Ville visa hur vackert kvällssolen skiner genom det munblåsta fönsterglaset. Det blir ett skimrande mönster, fullt av liv.
Mer bilder från badrummet kommer när vi är helt klara där inne. . .och då ska ni få se badrumsbilder tills ni kräks, tihi!
Kraaam. . .nu ska jag in i badrummet och skruva lite på kranarna. . .