Fransk qvilt

Hej alla bagare, bönder, brevbärare…och ni andra med!
Tack för att ni förklarade det där med latteskålarna! …och nu när jag tänker på det så har jag sett på tv att man dricker te ur små små skålar i Kina.
Jag dricker ofta Chai-te så ”anonyma Jennys” tips om att dricka Chai-latte ur dem var ju jättebra!
De större skålarna kan jag tänka mig är fina till varm choklad med en rejäl klick grädde i också 🙂
Så till qvilten jag köpte på Maries brocante…det fanns en hel drös jättevackra kviltar där och flera av dem hade gärna fått följa med hem men denna fastnade jag särskilt för. Den passar så bra ihop med den gamla soffan i orginalklädsel vi har i vardagsrummet.

Märkte också att den passade fint ihop med några av soffkuddarna…de i plommonlila. De kuddfodralen köpte jag på Jysk precis i början av hösten och på ett av dem sydde jag på en bollfrans längs två sidor. Hade turen att hitta en frans i en butik i närheten som matchade färgen på kuddfodralet perfekt!
Ett par närbilder på qviltens blommor också…
(bilderna kan förstoras)

Tänk för några år sedan så skulle jag väl aldrig trott att jag skulle köpa något BLOMMIGT…något med ROSOR på…men jag har insett att det är skillnad på blommigt och blommigt….och just dessa bara älskar jag!
Ikväll går jag igenom min fotoutrustning och håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk i helgen. Har nämligen fotouppdrag både lördag och söndag. Har inte mått jättelattjo idag…känner mig matt i kroppen, frusen och har lite ont i magen men jag hoppas att jag bara är trött och att det går över när jag får sovit.
Önskar er en mysig helg!
KRAAAM