En vacker gåva…

Först vill jag tacka för alla fina julhälsningar jag fått, och sen be om ursäkt för att jag själv inte fått iväg en enda. Det har sina orsaker, och när jag kan kommer jag att berätta för er, men av olika orsaker får det vänta ännu en tid.
Dagen innan julafton låg det ett fantastiskt vackert paket på snövallen vid brevlådan. Jag hade vunnit en utlottning hos Maria som har webshopen Ljuva Drömmar. Gissa om jag blev överraskad och glad! Det var det vackraste paket jag fått någon gång och nu ligger det silkespapper inslaget i det så att jag kan ha paketet framme till lyst varje jul. Innuti fanns en jättevacker skön sjal som Maria tillverkat själv. Jag har alltid beundrat människor som med sina egna händer kan skapa så vackra saker. Denna vackra sjal har nu värmt både kropp och själ hela julhelgen. TACK Maria!

Paketet är vackert inslaget i vit lakansväv, vit tyll, band av linne och snöre, ett vitglaserat keramikhjärta samt en söt liten tomte med vit luva och ullskägg. Förutom att det är såååå vackert så tilltalas jag ända in i hjärtat av att det känns miljövänligt. Istället för att rafsa av papper och snöre och slänga i soporna var detta paket för vackert för att slängas. Det blev en prydnad som kommer att åreranvändas och njutas av länge. Sen skulle jag utan att något blir förstört kunna återanvända allt och själv slå in ett paket i ungefär samma storlek och ge vidare till någon annan. Inga papper och snören som skrynklas sönder av att ha varit inslagna en gång redan. Hoppas att ni tycker att detta var lika inspirerande som jag tycker!!!
Varma mellandagskramar till er alla!